Sunt momente in care are o sensibilitate crescuta, iar oamenilor le este mila de ea, insa zodia despre care vorbim joaca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina ce isi doreste.

De unde aceasta aroganta? Aceasta zodie are multe corpuri ceresti mutabile in harta sa natala si, fiind un semn de apa, si este tot timpul dornica sa mai nascoceasca ceva, sa mai manipuleze pe cineva, sa isi demonstreze importanta intr-un fel sau altul.

De asemenea, nativul la care facem referire nu este foarte empatic, cu toate ca are pretentia ca cei din jur sa il inteleaga in momentele sale de cumpana. Nu stie sa piarda si este dornic de razbunare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Daca nu ti-ai dai seama inca, este vorba despre zodia Scorpion. Abil, inteligent, pretentios, boem de cele mai multe ori si zeflemitor in majoritatea cazurilor, Scorpionul nu prea suporta pe nimeni. Mai exact, nu ii suporta pe cei despre care considera ca nu ii aduc beneficii, mai ales materiale.

 

Sursa: Kfetele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si