De 1 Mai, pe litoral, s-a redefinit cuvântul “distracție”! Cu zeci de mii de euro la purtător sau cu un milion, Marea Neagră și-a deschis brațele pentru oricine.

Distracție în Mamaia

Să pășim mai întâi în cornul abundenței, la Mamaia.

Pentru o poza pe Instagram de unde să vadă tot poporul că îți merge bine, acești domni s-au îngrămădit să rezerve mese pe litoral.

Au dat mii de lei, dar a meritat investiția. 

O lume sclipitoare ni se așează în fața ochilor: ceasuri de aur care îți orbesc retina și artificii care semnalizează că tocmai a fost comandată o roabă de băuturi fine, care valoreaza mii de euro.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! România care încă nu a stins lampa. Cum trăiesc oamenii care nu au curent electric

Dacă vă gândeați că prețurile o să îi alunge pe mușterii, aflați că vă înșelați. Patronii mai că nu au facut față solicitărilor. 

Cum au petrecut tinerii în Vama Veche

Poate vă întrebați, unde au mers tinerii cu câțiva lei în buzunar. Ca întodeauna, drumurile duc doar la bătrâna Vamă Veche.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Paște în Bucovina

Aici cortul ține loc de casă, iar 100 de lei e buget pentru tot sejurul. Dar nici aici prețurile nu mai sunt ce erau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Berea mi se pare foarte scumpă, 10 lei la 750. Mie cazarea mi s-a părut că s-a scumpit mult."

Pentru mulți dintre turiști, însă, distracția este mult mai importantă, așa că banii pe care îi scot din buzunar nici nu mai contează când voia bună e la ea acasă aici.

Citeste si: VIDEO Asta-i România| Unul din șase părinți ar amâna Paștele anul acesta, din cauza sărăciei

Oricum ce se întâmplă în Vamă, rămâne în Vamă și este poate singurul loc în care răsăritul pe ritm de bolero înseamnă libertate pură. 

Dar adevarată stațiune câștigătoare a weekendului de 1 mai a fost Costineștiul, unde 15.000 de tineri s-au adunat să se distreze pe ritmuri trap. Cu sarmalele la purtător și fără un șfanț în buzunar, au mers să simtă și ei cum îi ia briza marii.

6 zile de petrecere non-stop la festivalul Sunwaves

Profesioniștii în nopți albe au fost ca de fiecare dată tot în Mamaia, la festivalul de muzică electronică deja arhicunoscut în toată Europa. Aici, lângă marea turcoaz, sunetul valurilor a fost acoperit de beat-uri timp de 5 zile fără oprire. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Oamenii de bine au reaprins lumina în cămăruța în care o mamă stătea cu cei cinci copii în beznă

Nici la spartul târgului lumea nu s-a dat dusă de la festivalul Sunwaves unde s-a petrecut 6 zile și 6 nopți fără oprire. Ba mai mult, pe ultimă de metri au intrat în acțiune chiar și femeile care fac curățenie pe plajă. S-au înrolat rapid în gașca celor însetați după distracție.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tinerii cu pretenții s-au îmbarcat la bordul unui iaht imens de milioane de euro și s-au distrat în largul mării până la miezul nopții.

Citeste si: VIDEO Asta-i România| Unul din șase părinți ar amâna Paștele anul acesta, din cauza sărăciei

Descătușați de griji și cu poftă de distracție, turiștii au făcut ca aerul rece care bătea în larg să se simtă tot mai fierbinte.

Băuturile au curs în valuri, iar dansurile frenetice nu le-au dat răgaz nici să respire.

S-au incropit ringuri ad hoc oriunde. Aici, niște tineri își arată talentul. Muzica i-a făcut pe toți să piardă în lumina nopții.

A fost un 1 mai cu de toate. Luxul si opulența s-au altoit cu distracția non-stop, de unde au rezultat peste 80.000 de români fericiți. Toți au îngroșat conturile patronilor, care își freacă mâinile de fericire și ne poftesc să sărăcim și cu altă ocazie…tot pe litoralul Mării Negre!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si