Close sidebar
Close sidebar

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” - Sute de românce victimele escrocheriilor prin metodele "Generalii" sau "soldații americani în Afganistan"

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” atrage atentia romanilor asupra celor mai des folosite metode de escrocherie, in special in randul doamnelor: "Generalii" sau "soldatii americani in Afganistan".

Georgiana Balaban,

Emisiuni Kanal D. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tineri, frumosi cu o poveste lacrimogena care ar topi pana si o inima de gheata, acestia sunt, de fapt, personaje intr-o metoda de escrocherie care face victime pe banda rulanta in randul romancelor singure si in cautarea barbatului ideal.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO al Kanal D- despre publicul românesc pe vreme de pandemie COVID-19

"Agațate" cu o nevinovata cerere de prietenie pe retelele de socializare si cu vorbe dulci, femeile ajung sa se indragosteasca repede de un personaj fictiv, care le promite o poveste de dragoste ca in filme. Dar ce e frumos se plateste scump si se termina repede... la banca unde- victimele ajung sa transfere <eroilor de pe front> mii de euro. Unele isi plang acum de mila, altele asteapta si azi sa le bata la usa <americanul chipes>.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”. Un prunc s-a stins la scurt timp după oficializarea botezului

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Emisiunea „Asta-i România”. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Asta-i România la Kanal D

Cuvinte alese, poze de revista si promisiunea unei povesti de dragoste incredibile, asa incepe relatia virtuala, in care <el>, un frumos <general American>, cu muschi lucrati la sala si romantic pana in maduva oaselor, care isi cauta jumatatea inimii in randul doamnelor singuratice de pe meleaguri mioritice, altfel spus, o metoda inedita de inselaciune, care face ravagii in randul romancelor singure dornice, cu orice pret, de o relatie de iubire.

Citeste si: „Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

Mihai Ghiță de la Asta-i România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Duminica, la “Asta-i Romania!” aflam povestea unora dintre miile de femei escrocate prin metoda “generalul american”, o escrocherie care a facut in Romania sute de victime in ultimii ani insa, din pacate, mult prea putine sunt cele care mai au puterea sa si caute dreptatea prin tribunal.

Nu ratati o noua editie “Asta-i Romania!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Sute de romance victimele escrocheriilor prin metodele "Generalii" sau "soldati americani in Afganistan"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI