Close sidebar
Close sidebar

„Asta-i Romania!”, lider de audienta, cu editia de duminica seara! Aproape doua milioane de romani, cu ochii pe Kanal D!

Duminica, 3 februarie, Kanal D a fost lider detasat de audienta cu emisiunea „Asta-i Romania!”, pozitionandu-se pe primul loc in topul audientelor din Romania, atat la nivelul intregii tari, cat si la nivelul populatiei de la orase.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminica, 3 februarie, Kanal D a fost lider detasat de audienta cu emisiunea „Asta-i Romania!”, pozitionandu-se pe primul loc in topul audientelor din Romania, atat la nivelul intregii tari, cat si la nivelul populatiei de la orase. Emisiunea prezentata de Mihai Ghita a fost urmarita in medie, in fiecare minut, pe intreaga durata de difuzare, de pesre un milion (1.012.000) de telespectatori din intreaga tara.

Subiectele editiei de ieri prezentate in „Asta-i Romania!”, despre situatia actuala a Cailor Ferate Romane, dar si interviul in exclusivitate cu italianul care acuza ca a fost inselat de o romanca cu o suma de bani colosala au clasat Kanal D pe primul loc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Aseara, la “Exatlon”, pe traseul carelor romane: Giani Kirita a dat militaria jos din pod, Vladimir Draghia a cules roadele

Astfel, in intervalul orar 17:30 – 19:00, statia TV a inregistrat 5,7% rating si 13,3% cota de piata, pe targetul National, si 4,4% rating si 11,1% cota de piata, pe targetul All Urban.

Si pe targetul Comercial, in intervalul mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 3,0% rating si 10,5% cota de piata, postul TV situandu-se pe locul doi in topul televiziunilor.

In minutul de maxima audienta, atins la 18:35, peste 1.8 milioane de romani urmareau materialul in exclusivitate de la Milano, cu marturiile italianului despre prsupusa relatie cu romanca care i-ar fi sustras intreaga avere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI