Close sidebar
Close sidebar

“Asta-i Romania”, lider de audienta pe doua segmente de public, cu editia de duminica a emisiunii

Duminica, 26 aprilie, emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, a fost prima optiune a telespectatorilor, pozitionand Kanal D pe primul loc in preferintele acestora, atat la nivelul populatiei din intreaga tara, cat si in randul publicului de la orase.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform datelor furnizate de Kantar Media, editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”, difuzata in intervalul orar 14:30 – 16:00, a inregistrat 2,9% rating si 9,3% cota de piata, pe targetul National, si 2,8% rating si 9,1% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Subiectele atent documentate de reporterii emisiunii “Asta-i Romania!” au fost urmarite in medie, in fiecare minut al difuzarii, in intervalul orar mentionat mai sus, de peste jumatate de milion de romani din intreaga tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI