Reporterii “Asta-i Romania!” aduc în prim-plan poveștile adevărate ale unor oameni curajoși și inimoși, care în această perioadă magică a anului reușesc să dăruiască bucurie si acolo unde aceasta pare să lipsească.

"Asta-i România!", o ediție specială dedicată Crăciunului

În mijlocul peisajului spectaculos al unui sat din vârful munților, telespectatorii vor urmări povestea impresionantă a unei familii care speră la o reuniune de Crăciun, să își strângă copiii în brațe și să împărtășească împreună cu acestia momente de pură bucurie.

Citește și: Povestea copiilor premianți și bursieri care trăiesc în mașină. Cum au ajuns în această situație

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, echipa emisiunii nu uită nici de cei mai puțin norocoși, aducând lumina Crăciunului în casele celor sărmani, într-un gest plin de compasiune și empatie. Copiii fără adăpost, care își țes visele în cămăruțe mici și strânse, vor primi un dar neprețuit- bucuria Crăciunului, adusă de echipa "Asta-i România!".

"Crăciunul nu este despre mult și bine, ci despre lucrurile simple care aduc fericirea, despre puținul care, odată dăruit, înseamnă enorm pentru cei care n-au avut și nu au", spune Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii.

Reportaj Asta-i România, de Crăciun

Povestea lor, la "Asta-i România!", într-o ediție dedicată Crăciunului

Într-un gest de solidaritate și umanitate, telespectatorii sunt invitați să se alăture acestei călătorii emoționante și să descopere adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă, cand compasiunea și generozitatea reprezinta adevaratele daruri.

Nu ratați această ediție de colecție a emisiunii "Asta-i România!", ce va fi difuzată pe 24 decembrie, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, doar la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si