Cersetori, oameni au strazii, copii care isi pierd inocenta in tomberoane, asa sunt prezentati romanii in Marea Britanie. Toti sunt prezentati ca imigranti romani.

„Invadator m-au numit. Ei se asteptau la o mare, mare invazie si am aparut doar eu”, spune Victor Spirescu, cel care s-a trezit peste noapte o "celebritate" in Marea Britanie, numit invadator.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Munca este atuul meu in fata englezilor. Muncesc cat doi. Ne considera niste scavi si muncim din greu. Suntem perceputi ca si cum vrem sa le furam locurile de munca", spune el.

In timp ce unii spun ca o vorba despre o decizie politica, pentru ca Marea Britanie sa puna opreliste romanilor care isi doresc un loc de munca in tare lor. Altfel, unde sunt zecile de povesti cu ingineri, medici straluciti, arhitecti sau informaticieni care au reinventat economia englezeasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si