Elif suferă teribil pentru că mama ei se află la închisoare și nu știe cum o poate convinge să spune adevărul care o absolvă de orice vină. Yîldîz, în schimb, reușește să o condiționeze pe Handan să spună tot adevărul despre problemele cauzate familiei sale, în caz contrar, cu toții vor afla că aceasta a mințit în legătură cu handicapul său.

Astăzi, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Zeynep, punct și de la capăt

Citește și: Kanal D și Kanal D2 au fost premiate, miercuri seară, la Gala Performanței și Excelenței 2023

Zeynep este cuprinsă de remușcări acum că Yigit este de negăsit și consideră că din cauza ei tânărul a părăsit căminul familiei. Melis nu ratează nicio șansă pentru a o înjosi continuu pe încercata Zeynep, iar Bulent aproape că nu mai are nicio putere în fața răutății fiicei sale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum va reacționa Elif când află ce a putut face Handan, numai pentru a rămâne alături de Kuzey, și ce decizie șocantă va lua Zeynep în ceea ce privește familia Guralp puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 

Ce s-a întâmplat in ultimul episod din “Dragoste și speranță” 

Elif a trăit cele mai urâte momente din viață sa.

Frumoasa tânără care este îndrăgostită de Kuzey a trecut prin clipe grele și a fost obligată să ia parte la întregul eveniment care a avut loc între acesta și Handan.

Astăzi, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Zeynep, punct și de la capăt

Citește și: Atmosferă pariziană la "Roata Norocului"- Alexandru Abagiu și Alexandra Ungureanu, invitații ediției de duminica acesta

Pusă în fața faptului împlinit, tânăra nu se aștepta să trăiască astfel de momente și să vadă cum cel pe care îl iubește alege să dea cu piciorul unei iubiri atât de frumoase.

Elif nu își imagina vreodată că bărbatul pe care îl iubește din copilărie va renunța la iubirea lor.

Vezi ce se întâmplă în “Dragoste și speranță”, azi de la ora 19:00, doar pe Kanal D2!

Citește și: Distracția atinge cote maxime la Kanal D! Anamaria Prodan si fiica ei, Sarah, vin la Roata Norocului, duminică, de la ora 20:00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si