Bărbatul nu acceptă sub nicio formă că fiica lui să plece din casă și o încuie în camera în care se află, până când va rezolva situația grea în care se află amândoi. Feraye și Melis “turbează” de mânie când Bulent le înfruntă iar tânăra fiica a familiei Guralp va face un gest extrem pentru a-și învinge tatăl.

Zeynep nu știe ce se petrece și de ce este “sechestrată” în casa familiei care o urăște și apelează la ajutorul lui Arda.

Citește și: Noua formulă de calcul a pensiilor. Schimbări în lege: egalarea vârstei de ieșire la pensie. Vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024!

Elif continuă să sufere din cauza problemelor din familie dar și din cauza celor pricinuite de Kuzey. Tânăra nu suportă să o vadă pe Handan alături de bărbatul iubit și este la un pas de a-i spune adevărul lui Kuzey.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum va reacționa Suat când află că fiica lui l-a mintit în legătură cu handicapul acesteia și dacă va reuși Elif să îi spună tot adevărul lui Kuzey, puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din ”Dragoste și speranță”?

Elif a suferit teribil pentru că mama ei se afla la închisoare și nu știa cum o putea convinge să spună adevărul care o absolvă de orice vină.

În schimb, Yîldîz a reușit să o condiționeze pe Handan să spună tot adevărul despre problemele cauzate familiei sale, în caz contrar, cu toții ar fi aflat că aceasta a mințit în legătură cu handicapul său.

Zeynep a fost cuprinsă de remușcări atunci când Yigit a devenit de negăsit și a considerat că din cauza ei tânărul a părăsit căminul familiei. Melis nu a ratat nicio șansă pentru a o înjosi în continuu pe Zeynep, care era deja încercată, iar Bulent aproape că nu a mai avut nicio putere în fața răutății fiicei sale.

Citește și: Aeroportul Brașov-Ghimbav trece la program de funcționare de 16 ore pe zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si