În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, fanii îndrăgitei producții vor fi purtați într-un carusel al emoțiilor odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

În timp ce Șengül și Fatma se confruntă cu un mare pericol, Orhan încearcă din răsputeri să își reunească familia. Cu gândul la Suzan, Yaman ezită să continue relația cu Süreyya, ceea ce o face pe cea din urmă să trăiască sentimente profunde de gelozie.

Oğulcan caută în continuare modalități de a cuceri inima lui Elif și de a deveni iubitul ei, iar Asiye caută un nou loc de muncă pentru a îi oferi tot ceea ce este necesar surioarei Emel dar și pentru a-l ajuta pe Ömer, care este singurul întreținător al familiei lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

În timp ce Ömer și Oğulcan sunt atrași într-o situație periculoasă la care nu se așteptau, o situația uluitoare se derulează între Suzan și Șevval, iar o persoană extrem de importantă pentru cea din urmă va fi martora intregului incident dramatic dintre cele două femei.

Nu ratați întâmplările dramatice, pline de emoție și suspans, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si