Odulcan încearcă să-și ajute familia și împreună cu Omer  intenționează să deschidă o afacere. Orhan, tatăl lui Odulcan, este impresionat de inițiativa tinerilor care fac tot posibilul să ajute familia rămasă în stradă.

Citește și: Un nou episod plin de intrigă din serialul “Familia Borgia” își așteaptă fanii în fața micului ecran, începând cu ora 22:00, la Kanal D2

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În egală măsură, Orhan este dezamăgit de el însuși, pentru că nu reușește să asigure traiul întregii familii. Mai mult,  Șengul se bazează numai pe veniturile soțului ei, mai ales că familia s-a mărit, odată cu venirea pe lume a micuțului Umutcan.

Akif și Nebahat încearcă să-și reconsolideze căsnicia, însă femeia este încă sceptică în ceea ce privește loialitatea partenerului său. Mai mult decât atât, Suzan este decisă să-i  demonstreze lui Nebahat că Akif nu s-a schimbat deloc.

Citește și: “Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “ Totul pentru familia mea ”, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si