În timp ce Serhat crede că ar trebui să acționeze cu mai multă atenție cu soția sa, unele dintre sentimentele lui Zümrüt încep să se schimbe.

Citește și: CEO-ul Dogan Media International, Ugur Yesil, premiat pentru Inovaţie şi dezvoltare sustenabilă în media, în cadrul Galei Premiilor Capital

Destinul lui Suhandan nu este diferit de cel al lui Zümrüt. Ceea ce a trăit cu Hamit și distanța dintre ei o afectează foarte mult pe Suhandan, care nu vrea să se întoarcă la conacul familiei Demirkan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „Promisiunea”! Familiile Demirkan și Özgüç în război total

Hamit, pe de altă parte, este hotărât să nu renunțe la Suhandan, în ciuda sugestiilor tatălui său și ale lui Canan. O întâlnire dintre Abbas și Hamit, primul încercând să fie reprimit în familia Demirkan, nu va avea rezultatul sperat de acesta iar situația se va înrăutății între cele două familii.

Citește și: Kaan Urgancıoğlu este tată! Prima fotografie cu micuțul Ardıç, fiul protagonistului din serialul „Secrete de familie”

Hamit este prins în jocul lui Abbas și o tragedie cumplita zguduie cele două familii. După acest incident teribil, cele două familii vor intra într-un mare război.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si