In articol:
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Bucătarul Adrian Sitaru ne va dezvălui câteva tipuri de sandvișuri
„Sandvișul a apărut în secolul XVII. A devenit foarte popular și foarte consumat de americani în anii 1990.
Adrian Sitaru, bucătar: „Când vine vorba de sandvișuri există o gamă foarte largă de gusturi, o paletă largă de combinații care poate deveni un fel de mâncare sănătos, aș putea spune, în cazul în care sunt folosite ingrediente sănătoase. Carnea este combinată cu legume sau salată și poate avea un gust deosebit și un fel de bază de mâncare care poate fi mâncat dimineața, la prânz și seară.
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Ai pus aici deja.”
Adrian Sitaru, bucătar: „Am pus deja un pesto de busuioc și rocola. O să pun mortadella.”
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Alte ingrediente interesante mai vin puse?”
Adrian Sitaru, bucătar: „O să vină burata, puțin oregano pentru gust și o să pun busuioc proaspăt pentru un gust mai intens, pentru o savoare mai deosebită.
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Exact asta voiam să spun ceva mai devreme că nu folosești feliile de pâine clasică pe care noi le cunoaștem.”
Adrian Sitaru, bucătar: „Da, noi folosim o ciabatta. Aproximativ 100 de grame de pâine. Se poate prepara și acasă.”
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Ce alte variante mai avem?”
Adrian Sitaru, bucătar: „Aici sunt expuse trei variante: un sandviș cu salam, fenicul, puțină grăsime, ceapă verde, roșii uscate. Lângă avem un sandviș cu prosciutto cotto, salată mixtă.”