Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Astăzi este Ziua Internațională a Sandvişului. Bucătarul Adrian Sitaru ne va dezvălui câteva tipuri de sandvișuri

Suntem mereu pe grabă și de multe ori nu avem timp să ne așezăm la masă pentru a mânca. Astfel, apelăm la variante rapide. Astăzi, de Ziua Internațională a Sandvişului vedem cum putem pregăți unul sănătos, dar și extrem de gustos.

Redactia Stirile Kanal D,

Astăzi este Ziua Internațională a Sandvişului. Bucătarul Adrian Sitaru ne va dezvălui câteva tipuri de sandvișuri

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Bucătarul Adrian Sitaru ne va dezvălui câteva tipuri de sandvișuri

„Sandvișul a apărut în secolul XVII. A devenit foarte popular și foarte consumat de americani în anii 1990. Ce variante avem ne va spune chef Adrian Sitaru.”

Adrian Sitaru, bucătar: „Când vine vorba de sandvișuri există o gamă foarte largă de gusturi, o paletă largă de combinații care poate deveni un fel de mâncare sănătos, aș putea spune, în cazul în care sunt folosite ingrediente sănătoase. Carnea este combinată cu legume sau salată și poate avea un gust deosebit și un fel de bază de mâncare care poate fi mâncat dimineața, la prânz și seară.

O să pregătesc acum un sandviș cu mortdaella.”

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D:  „Ai pus aici deja.”

Adrian Sitaru, bucătar: „Am pus deja un pesto de busuioc și rocola. O să pun mortadella.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D:  „Alte ingrediente interesante mai vin puse?”

Adrian Sitaru, bucătar: „O să vină burata, puțin oregano pentru gust și o să pun busuioc proaspăt pentru un gust mai intens, pentru o savoare mai deosebită.

Unii ar putea spune că este multă pâine, deși atunci când carnea este fără grăsime, fără un colesterol ridicat și este combinată cu burata sau roșii atunci valoarea calorică a sandvișului o să fie una mai mică și am putea spune că este chiar sănătos.”

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Exact asta voiam să spun ceva mai devreme că nu folosești feliile de pâine clasică pe care noi le cunoaștem.”

Adrian Sitaru, bucătar: „Da, noi folosim o ciabatta. Aproximativ 100 de grame de pâine. Se poate prepara și acasă.”

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D:   „Ce alte variante mai avem?”

Adrian Sitaru, bucătar: „Aici sunt expuse trei variante: un sandviș cu salam, fenicul, puțină grăsime, ceapă verde, roșii uscate. Lângă avem un sandviș cu prosciutto cotto, salată mixtă.” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI