În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului ”Totul pentru familia mea” vor putea urmări noi întâmplări emoționante, dramatice, ce se vor derula în viața personajelor preferate, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Oğulcan și Fatma sunt șocați de uriașa sumă de bani pe care au găsit-o, întâmplător, într-o piesă de mobilier aflată la gunoi, iar tânărul vrea să înapoieze banii proprietarului de drept.

Fatma însă, sa se opune cu înverșunare dorinței nepotului său și mai mult, ea demarează o acțiune teribilă, care vizează familia Eren.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Asiye va avea parte de momente stânjenitoare atunci când va fi acuzată că a copiat la examen însă Ayaz, vărul lui Sarp, va surprinde prin reacția sa, în ceea ce o privește pe frumoasa fată. Ayaz are însă un plan bine pus la punct, împreună cu Sarp, în ceea ce privește familia Eren, pe care nimeni nu-l bănuiește. Mai mult, Sarp și Lidya fac echipă pentru a-i provoca noi probleme lui Omer iar cel din urmă ajunge victima complotului acestora.

Decizia lui Süreyya și Yaman de a se căsători o va lua prin surprindere pe Süsen, în timp ce Akif este hotărât să-l elimine pe”partenerul” său de afaceri.

Ce mare dramă urmează a trăi Oğulcan, din cauza bunicii sale, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si