Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye este foarte supărată pe Han, după ce acesta a dezvăluit o parte semnificativă din secrete teribile ale familiei lor, lui Inci.

Mai mult, supărarea lui Safiye se revarsă și asupra lui Gulben, prima inoculându-i surorii sale ideea că fratele lor le-a trădat, în fața lui Inci. Gulben, care suferă nespus din cauza dramelor prin care este nevoită să treacă și acum, datorită obsesiilor surorii mai mari, nu știe cum să reacționeze în acesta situație dureroasă.

În mod neașteptat, Han, care era convins că Inci îl va respinge după ce i-a arătat o parte din viață dramatică pe care o trăiește, alături de familia sa, se va bucura de sprijinul și afecțiunea neașteptate din partea iubitei sale soții.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Esat își manifestă remușcările în fața lui Han, în legătură cu “întâlnirea” avută cu sora acestuia, Gulben. Tânărul, care consideră că a fost dur în ceea ce privește o posibilă relație cu Gulben, așa cum își dorea aceasta, îi cere lui Han să îl sprijine în această situație complicată.

Ce se va întâmplă atunci când Gulben se va confrunta, în direct, prin intermediul radioului, cu Inci, cea pe care o consideră “trădătoare” pentru familie, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în  noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, fanii îndrăgitei producții își vor putea urmări serialul preferat, “Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, de la ora  21:45, numai la Kanal D. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si