Astăzi, în”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi surprinși de evenimente dramatice care continuă să contureze destinele încercatei familii Eren.

Orhan este în stare de șoc atunci când în fața sa și a familiei sale își face apariția părintele patern. Fără să stea pe gânduri, Orhan îi cere mamei sale să dispară din viața sa, așa cum a făcut-o și în urmă cu mulți ani.

Mama acestuia, însă, va surprinde cu povestea de viața pe care a avut-o, dar va încerca și să îi explice fiului său de ce nu a mai făcut parte din viața sa...

Pentru copiii familiei Eren, situațiile tensionate din școală mcontinuă să apară însă faptul că sunt uniți, și se sprijină mereu, îi ajută să treacă cu bine peste încercările dramatice cu care se confruntă. Susen devine geloasă pe Omer, atunci când Lidya, o nouă colegă de clasă, caută compania chipeșului tânăr. Omer îi va face o dezvăluire neașteptată lui Suzen.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Suzan este pe cale să afle adevărul despre moartea logodnicului său, Ahmet, însă Sado, cel care urmează a-i dezvălui misterul acestei tragedii, are o condiție pe care femeia trebuie să o îndeplinească.

Șevval află de la Sado că acesta este pe cale a-i dezvălui logodnicei lui Ahmet adevărul despre moartea acestuia iar femeia, fără să stea pe gânduri, ia măsuri.

Până unde merge răutatea lui Șevval, atunci când vrea să-și îndeplinească planurile malefice și, în ce situație teribilă va ajunge Suzan puteți afla astăzi, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si