Astea sunt ingredientele naturale care te apara de cancer
Condimentele sunt extrem de sanatoase si au fost folosite de secole pentru mentinerea unei stari de sanatate si vitalitate. Afla care sunt cele mai sanatoase mirodenii care pot preveni cancerul! Oregano stopeaza dezvoltarea celulelor maligne Adaugat mai ales în pizza si în sosurile pentru paste, oregano este un potential inamic al cancerului de prostata. Format din compusi antimicrobieni, doar o lingurita de oregano are puterea a doua cesti de struguri rosii.
Quercitina (fitochimicale) din oregano limiteaza cresterea celulelor maligne din organism si actioneaza împotriva bolii. Ghimbirul si scortisoara au efect anticancerigen Un alt condiment minune, ghimbirul, este cel mai bun remediu natural pentru starile de greata si voma, inclusiv cele din sarcina, date de raul de masina sau de mare. Este tonic si calmant al sistemului digestiv, amelioreaza durerile reumatice si este totodata si anticancerigen. Se foloseste în preparatele de peste sau carne pentru o aroma deosebita, iute si racoritoare. Dar cel mai bine se foloseste în ceaiuri, limonade, budinci sau prajituri. Este nevoie doar de o jumatate de lingurita de scortisoara pudra în fiecare zi pentru a tine la distanta riscul aparitiei cancerului. Un conservant alimentar natural, scortisoara este o sursa bogata de fier si calciu.

Oregano stopeaza dezvoltarea celulelor maligne Adaugat mai ales în pizza si în sosurile pentru paste, oregano este un potential inamic al cancerului de prostata.

Format din compusi antimicrobieni, doar o lingurita de oregano are puterea a doua cesti de struguri rosii.

Quercitina (fitochimicale) din oregano limiteaza cresterea celulelor maligne din organism si actioneaza împotriva bolii. Ghimbirul si scortisoara au efect anticancerigen

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt condiment minune, ghimbirul, este cel mai bun remediu natural pentru starile de greata si voma, inclusiv cele din sarcina, date de raul de masina sau de mare.

Este tonic si calmant al sistemului digestiv, amelioreaza durerile reumatice si este totodata si anticancerigen. Se foloseste în preparatele de peste sau carne pentru o aroma deosebita, iute si racoritoare. Dar cel mai bine se foloseste în ceaiuri, limonade, budinci sau prajituri.

Este nevoie doar de o jumatate de lingurita de scortisoara pudra în fiecare zi pentru a tine la distanta riscul aparitiei cancerului. Un conservant alimentar natural, scortisoara este o sursa bogata de fier si calciu.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si