Close sidebar
Close sidebar

Astea sunt ingredientele naturale care te apara de cancer

Condimentele sunt extrem de sanatoase si au fost folosite de secole pentru mentinerea unei stari de sanatate si vitalitate.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Astea sunt ingredientele naturale care te apara de cancer
Condimentele sunt extrem de sanatoase si au fost folosite de secole pentru mentinerea unei stari de sanatate si vitalitate. Afla care sunt cele mai sanatoase mirodenii care pot preveni cancerul! Oregano stopeaza dezvoltarea celulelor maligne Adaugat mai ales în pizza si în sosurile pentru paste, oregano este un potential inamic al cancerului de prostata. Format din compusi antimicrobieni, doar o lingurita de oregano are puterea a doua cesti de struguri rosii. Quercitina (fitochimicale) din oregano limiteaza cresterea celulelor maligne din organism si actioneaza împotriva bolii. Ghimbirul si scortisoara au efect anticancerigen Un alt condiment minune, ghimbirul, este cel mai bun remediu natural pentru starile de greata si voma, inclusiv cele din sarcina, date de raul de masina sau de mare. Este tonic si calmant al sistemului digestiv, amelioreaza durerile reumatice si este totodata si anticancerigen. Se foloseste în preparatele de peste sau carne pentru o aroma deosebita, iute si racoritoare.
Dar cel mai bine se foloseste în ceaiuri, limonade, budinci sau prajituri. Este nevoie doar de o jumatate de lingurita de scortisoara pudra în fiecare zi pentru a tine la distanta riscul aparitiei cancerului. Un conservant alimentar natural, scortisoara este o sursa bogata de fier si calciu.

Oregano stopeaza dezvoltarea celulelor maligne Adaugat mai ales în pizza si în sosurile pentru paste, oregano este un potential inamic al cancerului de prostata.

Format din compusi antimicrobieni, doar o lingurita de oregano are puterea a doua cesti de struguri rosii.

Quercitina (fitochimicale) din oregano limiteaza cresterea celulelor maligne din organism si actioneaza împotriva bolii. Ghimbirul si scortisoara au efect anticancerigen

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un alt condiment minune, ghimbirul, este cel mai bun remediu natural pentru starile de greata si voma, inclusiv cele din sarcina, date de raul de masina sau de mare.

Este tonic si calmant al sistemului digestiv, amelioreaza durerile reumatice si este totodata si anticancerigen.

Se foloseste în preparatele de peste sau carne pentru o aroma deosebita, iute si racoritoare. Dar cel mai bine se foloseste în ceaiuri, limonade, budinci sau prajituri.

Este nevoie doar de o jumatate de lingurita de scortisoara pudra în fiecare zi pentru a tine la distanta riscul aparitiei cancerului. Un conservant alimentar natural, scortisoara este o sursa bogata de fier si calciu.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI