Close sidebar
Close sidebar

Astea sunt satele romanesti care i-au impresionat pe straini. Tu ai fost aici?

Satele romanesti sunt din nou in atentia strainilor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea mai mare publicatie din Spania recomanda tara noastra pentru vacante si lauda manastirile, locurile traditionale si zonele piscicole. In top sunt destinatii din Marginimea Sibiului si din Moldova.

Citeste si: 36 de anestezii, o operatie extrem de periculoasa si o copilarie petrecuta in spitale. Asa arata calvarul unei fetite din Resita

Satul Rasinari- o destinatie splendida din Marginimea Sibiului se regaseste in topul facut de jurnalistii El Pais.  Turistii sunt sfatuiti sa nu rateze aceasta zona incantatoare, plina de traditii si peisaje ce-ti taie respiratia.

Satul este printre cele mai vechi din judet si isi datoreaza numele rasinii pe care localnicii o recoltau din arbori. Jurnalistii spanioli le recomanda turistilor sa viziteze casele traditionale, ulitele pietruite, biericile vechi si muzeele din sat unde pot descoperi obiceiurile localnicilor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ana Maria Zlavog, un inger pentru peste 2.000 de bolnavi! De ce este acest medic de familie atat de special?

Cei de la El Pais precizeaza ca Rasinariul este cunoscut in special pentru traditia pastoritului si are chiar si un tramvai turistic.

Si Targu Neamt e una dintre destinatiile regasite in topul spaniolilor. Casa lui Ion Creanga din Humulesti este un loc plin de insemnatate.

Citeste si: Un bărbat din Bacău și-a omorât soția în bătaie pentru că nu a găsit mâncare acasă. Cine era în camera alăturată

Langa casa memorial a fost amenajat si un parc tematic unde sunt reprezentate cu precizie personajele din povesti.

Articolul despre Romania publicat in presa spaniola mentioneaza si constructiile din lemn, manastirile din Breb si frumusetile din Delta Dunarii.

El Pais este unul dintre cele mai titrate 20 de ziare din lume.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI