Close sidebar
Close sidebar

Astepta sa nasca, dar a fost la un pas de lesin cand a vazut ce a iesit din ea. Cum arata, de fapt, bebelusul

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

O mama in varsta de 29 de ani a trecut printr-una din cele mai chinuitoare sarcini. Lauren Knowles din Scotia astepta venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei, in ciuda problemelor de sanatate cu care se confrunta. Cu putin timp inainte de a ramane insarcinata, Lauren facuse mai multe tratamente de chimioterapie, care i-a cauzat slabirea organismului si pierderea parului, scrie wowbiz.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In luna a saptea de sarcina, femeia s-a trezit cu mai multe stari de crampe, iar cand a mers la baie a nascut in toaleta! Surpriza abia acum a venit, caci, femeia nu a dat nastere unui copil ci...unei tumori.

Se pare ca boala recidivase, iar in organismul ei crescuse o tumoare in uter, provocand aceleasi simptome cu cele ale unei sarcini.

Mai mult, in momentul in care si-a facut un test de sarcina, testul arata ca ar fi...pozitiv!

 

Desi dezamagita ca nu a avut in pantece un copil, femeia a fost nevoita sa continue tratamentul si recuperarea. In cele din urma, a reusit sa scape de cancer, iar acum isi creste fericita cei doi copii pe care ii are cu sotul ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI