Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, merge mai departe. Telespectatorii s-au atașat de această tânără care a trecut printr-o serie de încercări. Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că drumul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări.

Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

Citeste si: Taner Ölmez, Doctorul minune, a „spart” portofelul! Ce cadou i-a cumpărat frumoasei lui soții

Mehdi ajunge după gratii

După ce a depășit cu bine o situație limita, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că a înjunghiat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră că relația cu frumoasă față treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Telespectatorii îl vor regăsi pe Mehdi într-un moment cheie al vieții lui. Acesta se prezintă în sala de judecată, în fața instanței, urmând să-și primească sentința. Zeynep, care încă se simte aproape de familia Karaca, face tot posibilul să-i ajute, să le fie aproape, cu toate că Bariș, dacă ar afla asta, ar reacționa vehement față de frumoasa

fată. Tânăra urmează să facă o „mișcare” neașteptată, menită să schimbe destinul lui Mehdi, dar și pe cel al întregii familii Karaca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Viața ca un film. Ce pasiuni are Zerrin Tekindor, actrița din serialul „Doctorul minune” de la Kanal D

„Prizoniera destinului” continuă

Nu ratați noile episode din serialul “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

După ce serialul “Doctorul minune” ajunge la final, pe 7 decembrie, “Prizoniera destinului” va putea fi urmărit, începând din 8 decembrie, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Taner Olmez, „Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si