Close sidebar
Close sidebar

Asteptarea lui Calin Farcas pentru un transplant pulmonar a luat SFARSIT! Statul nu i-a dat voie sa se salveze si a pierdut lupta cu viata

Calin Farcas avea nevoie urgenta de transplant pulmonar si astepta de doi ani sa ajunga pe lista de asteptare. Din pacate, el a pierdut lupta cu viata.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu mai am timp sa astept dupa statul roman sa-mi rezolve problema". Acestea au fost ultimele lui cuvinte intr-un material difuzat de Stirile Kanal D. Din pacate, a avut dreptate.

Calin Farcas duce de doi ani o lupta contracronometru cu moartea si alta cu sistemul: boala grava i-a afectat ambii plamani si desi a depus eforturi uriase in tot acest timp ca sa ajunga pe o lista de transplant, spune ca s-a lovit de usi inchise.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Nepasarea autoritatilor l-a facut pe Calin sa ceara ajutorul celor din jur. In doar 3 zile, a reusit sa stranga 200 000 de euro. Visa sa plece in India pentru transplant. In Europa nu era posibil pentru ca nu exista acord cu Eurotransplant. Insa, in asteptarea dupa documente, Calin a cedat.

Duminica seara, Calin Farcas s-a stins la Institutul Marius Nasta din Capitala.

Avea 29 de ani si este una dintre victimele lipsei unui acord al tarii noastre cu Eurotransplant, dar si a birocratiei. Drumul actelor i-a fost fatal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI