Daniela Johnson și-a măcelărit iubitul și apoi și-a împins copiii dintr-o mașină în mișcare înainte de a se ciocni de un copac. Femeia nu a mai putut fi salvată în urma impactului puternic.

Destin tragic pentru astroloaga din California

Astroloaga care avea un public numeros pe rețelele sociale era îngrozită de „apocalipsa” iminentă pe care ea credea că eclipsa o va provoca, potrivit People.com. 

Citește și: VIDEO- Eclipsa totală de soare a strâns curioși din întreaga lume. Oamenii au așteptat cu sufletul la gură fenomenul special

"Treziți-vă, Apocalipsa e aici! Toți cei care au urechi să audă. Acum trebuie să alegi în ce să crezi. Puterea vine din alegere", a scris pe X/Twitter Daniela, al cărui nume de astrolog era Ayoka:

Femeia a mai scris pe contul său personal de X (fostul Twitter) un mesaj în care compara eclipsa cu „ apogeul războiului spiritual ” şi spunea că toată lumea ar trebui să „ aleagă o tabără ”. 

Crime îngrozitoare comise de frica de eclipsă

Cu doar câteva ore înainte de eclipsa totală de Soare, Daniela Johnson şi-a înjunghiat mortal partenerul şi şi-a aruncat cele două fiice din maşină în timp ce aceasta circula pe autostradă.


Ulterior, femeia a decis să își ia viața.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetița de 9 ani a scăpat ca prin minune cu viață, în timp ce sora ei de doar 8 luni a murit în urma impactului violent.

Cadavrul lui Johnson a fost găsit la câțiva kilometri distanță, la ora 5:30 a.m., în interiorul unei mașini zdrobite care fusese zdrobită de un copac la o viteză de peste 150 km/h.

Citește și: VIDEO. Cum s-a văzut eclipsa de Soare din spațiu. Imagini uimitoare cu "gaura neagră" de pe Planeta albastră

Crime îngrozitoare comise de frica de eclipsă

Crime îngrozitoare comise de frica de eclipsă

[Sursa foto: The People]

Cine a fost astroloaga Daniela Johnson

Femeia de 34 de ani se prezenta pe rețelele sociale ca „vindecător divin” şi oferea online „purificări ale aurei”, precum şi citiri ale semnelor zodiacale.

Daniela Johnson a avut o prezență considerabilă pe rețelele sociale, cu 100.000 de oameni care i-au urmat sfaturile astrologice și au cumpărat articole pentru ritualurile sale de „purificare a aurei”.

Pe site-ul ei, a susținut că are „ daruri spirituale ” și provine dintr-o „ descendență bogată de șamani indigeni și femei vraci ”.

Astroloaga Daniela, bulversată de eclipsa de soare, și-a ucis iubitul

Astroloaga Daniela, bulversată de eclipsa de soare, și-a ucis iubitul și fiica, apoi s-a sinucis

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si