Un atac al lupilor a avut loc în urmă cu douăz ile, iar sătenii au crezut, inițial, că este vorba despre un atac al șacalilor, însă a fost confirmat faptul că este vorba despre un atac al lupilor.

Citește și: VIDEO- La un pas de tragedie într-o pădure din județul Brașov! Un urs a încercat să atace un motociclist

„S-a crezut, inițial, că șacalii au atacat saivanul și au mâncat un vițel și o vacă. Au fost făcute verificări la fața locului de către medicul veterinar și vânători, care au

văzut urmele și consideră că a fost vorba de lupi, mai ales că un cioban din apropiere a spus că lupii s-au apropiat de stână, dar au fost alungați de lupi“, a precizat primarul comunei Alimpești, Victor Drăgulescu.
Victor Drăgulescu, primarul comunei, speră ca proprietarul animalelor să fie
despăgubit.

Citește și: Bărbat- atacat de urs. A fost emis mesaj Ro-Alert

„A fost acolo medicul veterinar împreună cu vânătorii și au găsit vițelul mâncat. A fost recoltată căpățâna și urmează să fie adusă la laborator. S-a analizat cu vânătorii și s-a ajuns la concluzia că nu puteau să fie șacalii.“, spune Nicole Călescu, directorul adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj.

La un pas de tragedie într-o pădure din județul Brașov! Un urs a încercat să atace un motociclist

Cursa unui motociclist a fost la un pas de tragedie. În timp ce se plimba cu motocicleta printr-o pădure din județul Brașov, un urs a fost surprins ieșind din bârlog și sărind să-l atace pe motociclist. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Câțiva motocicliști au ieșit la plimbare printr-o pădure din județul Brașov, însă, aceștia au fost la un pas să fie atacați de urs.

Plimbarea unui grup de motocicliști s-a transformat în clipe de groază, după ce, unul dintre ei  a fost cât pe ce să fie înșfăcat de un urs. Bărbatul a oprit lângă bârlogul animalului, care, imediat a sărit către acesta. Animalul s-ar fi speriat și a încercat să atace.

Victima a încercat să fugă, și s-a urcat pe altă motocicletă.

Citește și:  Motociclist Enduro, atacat de urs

După ce motocicliștii au turat motoarele, ursul s-a speriat și a fugit. Bărbatul a scăpat ca prin minune, iar, în urma incidentului, nu au existat victime.

Citește și:  Bărbat- atacat de urs. A fost emis mesaj Ro-Alert

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Conform  G4.Media, imaginile groazei au fost filmate duminică, într-o pădure din județul Brașov.

Citește și:  VIDEO- Mesaj RO-Alert după ce un urs şi-a făcut apariţia în cimitirul din Azuga

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si