Aatcul a pornit în urma unei încăierări între mai multe persoane în centrul orașului, a declarat șeful poliției din Orlando, Eric D. Smith. 

Șapte persoane au fost rănite în urma atacului

La un moment dat, un bărbat a scos o armă și a început să tragă în mulțime, rănind astfel șapte persoane.

Citeste si: Incident scandalos în Italia! O copilă de 2 ani a fost lăsată în mașină, în plină caniculă. Părinții se certau în afara autoturismului

Toate cele șapte victime au fost duse imediat la un spital din apropiere, iar din fericire, medicii spun că starea lor este stabilă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atacatorul nu a fost încă identificat, iar anchetatorii nu dețin prea multe informații despre el.

Potrivit organizației non-profit Gun Violence Archive, anul acesta, în SUA au avut loc cel puțin 381 de atacuri în masă, ceea ce înseamnă o medie de peste 1,7 împușcături zilnic. 

Masacrul din Texas

Tot în acest an, un atac armat tranformat în masacru a avut loc în Texas, unde un tânăr de 18 ani a intrat într-o școală și a ucis 19 copii și doi profesori. 

Citeste si: Alertă în Canada. Oamenii legii au reținut un suspect ca urmare a unui atac armat

Acest atac a fost catalogat drept cel mai recent atac armat în masă din Statele Unite și cel mai grav atac armat în școli din ultimii aproape zece ani, potrivit Reuters. 

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si