Close sidebar
Close sidebar

Atac armat in Franta! Un jurnalist a fost impuscat chiar cand isi lasa copiii la scoala! Sotia sa s-a stins chiar sub ochii micutilor!

Un jurnalist azer aflat in exil in Franta si sotia sa au fost impuscati in Colomiers, o suburbie a orasului Toulouse in jurul orei locale 9:00, scrie ladepeche.fr.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul Rahim Namazov si sotia sa se aflau in masina in momentul incidentului. Namazov, in varsta, de 39 de ani, a suferit rani la umar iar sotia sa, Aida, a murit in urma atacului. Politia a fost notificata iar un elicopter survoleaza zona.

Cei doi tocmai isi lasasera copiii la scoala cand un vehicul s-a apropiat iar din masina au fost trase mai multe focuri de arma. Conform unui martor, ar fi fost vorba de opt focuri de arma trase.

Pe Facebook, Namazov se prezinta ca fiind asistent administrativ la primaria din Toulouse, dar el nu figureaza in documentele oficiale, suspectandu-se astfel ca ar fi vorba de o acoperire.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Atacatorul este cautat de politie. Conform rapoartelor, Namazov contactase recent politia pentru a informa ca se simte in pericol.

Procurorul care investigheaza cazul va sustine o conferinta de presa la ora locala 16:00.

Namazov a fost amenintat cu moartea si inchis in Azerbaidjan, fiind suspectat de terorism. El a fost apoi expulzat si se afla in exil in Toulouse din 2010.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI