Poliția din Philadelphia a transmis că opt persoane au fost împușcate lângă Centrul de transport Olney din orașul american care se confruntă cu un val de violențe fără precedent. Incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 15:00, potrivit postului Fox News.

Conform poliției, victimele împușcăturilor au vârste cuprinse între 17 și 71 de ani. Toate persoanele împușcate au fost duse la spitale din zonă, șase sunt în stare stabilă, iar o altă victimă este în stare critică.

Citeste si: Lovitură de stat în Myanmar. Proteste masive, unde mai multe persoane au fost rănite

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Poliția a raportat inițial șapte victime ale atacului armat, dar ulterior a identificat o opta victimă, care a ajuns la Centrul Medical Albert Einstein din zonă, cu o rană la stomac. Potrivit presei americane, pacientul se află în stare stabilă.

Două arme de foc au fost confiscate de poliție și o persoană a fost arestată. Nu este clar în acest moment cine a declanșat focul.

Primarul din Philadelphia: Este o epidemie de violență care trebuie oprită

" Atacul armat de astăzi din apropierea Centrului de transport Olney, în plină zi, este încă un alt exemplu tragic al epidemiei violente, revoltătoare și inacceptabile de violență a armelor care amenință viața și siguranța colegilor noștri din Philadelphia", a declarat primarul Jim Kenney într-o declarație făcută miercuri seara.

În urmă cu aproximativ o săptămână, în orașul Philadelphia au avut loc într-o singură zi cinci atacuri armate, soldate cu 7 oameni morți, inclusiv un tânăr de 15 ani. Detalii aici.

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si