Panică într-o școală din Rusia. Opt copii şi un profesor au fost ucişi marţi, în cadrul instituției din Kazan. Potrivit serviciilor de securitate, un adolescent a fost reţinut de poliţie.

Citeste si: Un tânăr a atacat cu o sabie un autobuz din Târgoviște

Conform presei străine, a avut loc și o explozie. Alți zece oameni au fost răniți, iar patru au fost spitalizați.

„Forţele de ordine au arestat un adolescent care este suspencat de faptul că se află la originea atacului armat”, a declarat o sursă din cadrul serviciilor de securitate citată de RIA Novosti.

Citeste si: VIDEO| Elevul de 18 ani, care a rănit grav polițistul de frontieră, a fost reținut

În total 21 de brigăzi de ambulanţieri au fost trimise la faţa locului, potrivit RIA Novosti. „Atacatorul a fost arestat. Este un adolescent”, a declarat o sursă sub acoperirea anonimatului pentru agenţia rusă de presă Interfax.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Presa străină a transmis că un presupus atacator s-ar putea afla în şcoală. „Am auzit o explozie în clădirea şcolii, vedem un fum puternic”, a declarat un martor neidentificat, citat de RIA Novosti.

Citeste si: Crimă șocantă la Brașov. Un bărbat a fost înjunghiat în piept, iar suspecții sunt doi tineri îndrăgostiți

„Eram în clasă. Am auzit mai întâi o explozie, iar apoi focuri de armă”, a

declarat Tass o profesoară de la această şcoală.

Autorităţile din Tatarstan, o republică rusă a cărei capitală este oraşul Kazan, au anunţat o consolidare a măsurilor de securitate în alte şcoli din oraş.

Liderul local, Ruslan Minnihanov, s-a dus la faţa locului.

Bilanțul victimelor a ajuns la 11 morţi şi 32 de răniţi

Nouă elevi și un profesor au pierit în cadrul atacului armat. Atacatorul a fost arestat de forțele de ordine. Al doilea adolescent implicat și el în atac a fost ucis prin împușcare.

atac armat la o școală din rusia
Atac la o școală din centrul Rusiei.[Sursa foto: PixaBay]

În total, 11 persoane au fost ucise la Kazan, inclusiv nouă elevi, iar 32 de persoane au fost rănite. Potrivit liderului Tatarstanului, o republică musulmană a cărei capitală se află la Kazan, suspectul arestat este în vârstă de 19 ani. Adolescentul avea permis de portarmă.

Citeste si: Atac armat la o școală din Rusia! Circa 11 persoane au fost omorâte. Unul dintre atacatori a fost lichidat de polițiști

Autorităţile din Tatarstan au anunţat o consolidare a măsurilor de securitate în alte şcoli din oraş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si