Cinci persoane au fost rănite  miercuri cu arma albă, în Gara de Nord, la Paris, de către un bărbat împotriva căruia forţele de ordine au deschis focul şi l-au ”neutralizat”, relatează Le Figaro.

Citește și: Volodimir Zelenski: Se duc lupte violente în Soledar, lângă Bahmut. "Totul este distrus, aproape că nu mai există viaţă"

Incidentul a avut loc către ora locală 6.40

(7.40, ora României), potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

Autorul atacului a rănit cinci persoane- patru călători şi un poliţist din cadrul Poliţiei de Frontieră (PAF).

Ce au transmis oamenii legii

Individul a fost prins de doi oameni ai legii, din cadrul PAF şi din cadrul Companiei Nocturne a Reţelelor (CNR), care au deschis focul asupra acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un adolescent român a fost arestat într-o gară din Germania. A atacat și pus la pământ un polițist

Potrivit unor surse citate de cotidian, viaţa suspectului este în pericol.

Suspectul, rănit, a fost evacuat din gară în urma intervenției salvatorilor, potrivit Societăţii Naţionale franceze de Căilor Ferate (SNCF).

Citește și: Luptele au continuat în Ucraina în ciuda promisiunii de încetare a focului de 36 de ore

Un perimetru de securitate a fost delimitat de către poliţie, iar gara funcționează normal.

Ministrul francez de Interne Gérald Darmanin le mulțumește, într-un mesaj postat pe Twitter, ”forţelor de ordine pentru reacţia lor eficientă şi curajoasă”.

Citește și: LIVE UPDATE Ziua 320 de război în Ucraina: A fost înregistrată o victimă în urma unui atac din regiunea Harkov, iar o localitate din apropiere de Bahmut a fost eliberată de separatiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si