Close sidebar
Close sidebar

Atac cu cuţit într-o biserică din Moscova. Doi răniţi

Un bărbat a fost arestat duminică, la Moscova, după ce a înjunghiat două persoane într-o biserică ortodoxă din nord-estul capitalei ruse, au anunţat autorităţile care nu au precizat pentru moment dacă a fost vorba despre un atac cu caracter terorist, scrie AFP.

A.M.S.,

atac moscova

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Poliţia a arestat un bărbat în vârstă de 26 de ani, rezident în regiunea Lipetsk (sudul Moscovei), care a intrat în biserică din strada Bakuninskaia, în dimineaţa zilei de 16 februarie, şi a rănit două persoane cu un cuţit", a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Irina Volk, citată de agenţiile de presă ruseşti.

Motivele atacului sunt pentru moment necunoscute

Răniţii au fost preluaţi de medici, a precizat ea. Potrivit acesteia, motivele atacului sunt pentru moment necunoscute.

Conform postului de televiziune Ren-TV, bărbatul a intrat în biserică în timpul slujbei şi a fost imobilizat de enoriaşi, scrie news.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

atac moscova

Citeste si: Șoc la Cernobîl. O ciupercă prosperă se hrănește cu radiații

Kirill Sladkoov, preot în biserica unde a avut loc atacul, a explicat că bărbatul purta ochelari, mănuşi de cauciuc, o cagulă şi căşti la care asculta muzică, conform news.ro.

"Am mers către el pentru a vedea ce s-a întâmplat şi pentru a-l calma. În acel moment, a scos un cuţit şi l-a lovit pe asistentul meu. După asta, toţi asistenţii mei prezenţi au încercat să-l oprească şi el l-a lovit de două ori pe un alt coleg", a declarat preotul pentru Ren-TV.

Citeste si: ȘOCANT! El este autorul atacului din Londra

Rusia a cunoscut în ultimii ani rare atacuri de cuţit în plină stradă, unele revendicate de gruparea jihadistă Stat islamic, fără ca autorităţile să includă oficial în anchetă terorismul.

Citeste si: Posibil atac terorist la Londra! Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane pe stradă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI