Un profesor şi un elev au fost răniţi luni, într-un atac cu cuţitul, într-un liceu din orașul suedez Kristianstad, relatează Norway Today. Conform primelor informații, starea băiatului ar fi gravă.

Citeste si: Un preot român a murit în Marea Britanie. Sorin Paul Grecu slujea în cadrul unei biserici din străinătate

Suspectul de 18 ani a fost arestat

Un tânăr de 18 ani a fost arestat și acuzat de tentativă de omor, a declarat poliția pentru ziarul Expressen. „A început brusc să înjunghie în sala de clasă. Mulți dintre noi am fugit printr-o ieșire de urgență”, a declarat un coleg al suspectului pentru ziarul Kristianstadsbladet.

Citeste si: A murit unul dintre cei mai mari regizori români de teatru

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autorităţile locale susţin că victima mai tânără a atacului, un elev de 16 ani, prezintă răni grave, în timp profesorul de circa 55 de ani a suferit leziuni mai uşoare.

Şeful poliţiei locale Anders Olofsson a declarat că atacatorul a fost prins la doar şapte minute după ce incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă.

Şeful poliţiei locale Anders Olofsson a declarat că atacatorul a fost prins la doar şapte minute după ce incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă.

"Înțeleg că elevii au făcut blocaj, adică au închis ușa și l-au ținut în clasă până la sosirea poliției, spune Jenny Wahlberg, unul dintre oficiali instituției de învățământ.

Suspectul reţinut este acuzat de două tentative de crimă. Poliţia urmează să determine motivul atacului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si