Close sidebar
Close sidebar

Atac cu rachetă în Harkov: o persoană a decedat și alte trei au fost rănite

O bătrână și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite, duminică seară, după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuințe din Harkov, Ucraina.

Diana Bostan,

Atac cu rachetă Harkov

[Sursa foto: Reuters]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit guvernatorului regional Oleg Sinegubov, atacul a vizat districtul central al oraşului. 

O persoană a decedat și alte trei au fost rănite

"Conform informaţiilor actualizate, o persoană a murit în urma loviturii unei rachete ruseşti asupra unei clădiri rezidenţiale", a scris Sinegubov pe Telegram.

Citește și: Scenariul în care ar începe "Al Treilea Război Mondial", dezvăluit de un înalt oficial NATO. "Dacă tancurile ruseşti..."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Trei persoane au fost rănite uşor. Din păcate, o femeie în vârstă a fost ucisă", a scris guvernatorul pe Telegram."Soţul ei era în apropiere când a avut loc atacul şi, printr-un miracol, nu a suferit răni grave".

O altă femeie a fost dată dispărută în urma atacului

"Etajul al patrulea a fost distrus. Aceasta este o clădire veche", a spus el."Înţelegem că etajele al doilea şi al treilea au fost grav avariate. Întreaga secţiune a clădirii nu mai este potrivită pentru locuit".

Citește și: VIDEO- Războiul continuă: Berlinul va trimite tancuri Leopard în Ucraina, iar SUA plusează cu 31 de tancuri Abrams

Autoritățile căută o femeie în vârstă care ar fi fost prinsă sub dărâmături.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI