Trei concurenți au ajuns pe podiumul din gala "Casa Iubirii", alături de moderatoarea Andreea Mantea, fiind propuși spre eliminare: Bogdan, Laurențiu și Julia.

Pentru Bogdan și Laurențiu nu a fost o noutate, ei aflându-se și în trecut în situația riscantă de a ieși din emisiune. 

Julia, care vine din sezonul anterior al emisiunii, spune că nu s-a așteptat să ajungă atât de rapid în lista celor propuși spre eliminare.

"La început nu m-am așteptat. Dar după ultima săptămână, da, clar m-am așteptat", spune Julia. Ea crede că dacă ar pleca din emisiune va regreta plecarea ei Larisa și probabil Ștefania.

Julia a scăpat de eliminarea din Casa Iubirii

Julia a scăpat de eliminarea din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Lui Cosmin o să-i pară rău că știe ce-l așteaptă acasă... Poate îl aștept la el acasă. Și lui Patrick, Laurențiu și lui Ștefan poate o să le pară rău", a mai spus Julia.

Patrick a spus că nu este foarte atașat de nimeni din emisiune și nu ar avea nicio problemă dacă va pleca. "Cu siguranță ne vom mai intersecta în viața asta", a spus el.

Cine a plecat din "Casa Iubirii"

În cele din urmă Andreea Mantea a făcut anunțul: Bogdan este cel care părăsește competiția „Casa iubirii”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Cosmin a ales între Ștefania și Bianca, dar nu s-a așteptat la o astfel de reacție

Înainte să afle vestea, Bogdan a spus că are un mare regret: că nu i-au fost aduse fete noi în casă, ca să le cunoască și să se poată îndrăgosti.

Ce a declarat Bogdan după ce a aflat că nu mai are cum să cunoască fete noi în Casa Iubirii: „Ce să vă zic, a fost o experiență plăcută, îmi pare rău că n-am putut să interacționez cu nicio fată și să

avem ceva”, a declarat Bogdan.

Patrick, după gala de duminică: "O ardem în competiție!"

După gala de duminică, Laurentiu a fost întrebat dacă a vrut să-i manipuleze pe băieți la vot.

"Nu cred că pot să manipulez pe cineva să nu mă voteze", spune Laurențiu.

Patrick spune că toată lumea din online îl critică pentru că a propus-o pe Bianca spre eliminare. "Tot pentru tine am făcut-o că ești un tip OK", i-a spus el lui Laurențiu

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nu regret că l-am salvat pe Laurențiu. La momentul acela am făcut ce trebuia pentru că nu-l cunoșteau fetele, nici telespectatorii", a precizat Patrick.

"Dar acum nu mai e nimeni de salvat, gata!", s-a enervat Patrick, care consideră că gestul lui Laurențiu este "competițional". "Accept asta, dar atunci o să o ardem în competiție", a insistat Patrick.

patrick laurentiu casa iubirii

A vrut Laurențiu să-i manipuleze pe băieții din Casa Iubirii?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Laurențiu este acuzat de ceilalți băieți din casă că s-ar fi lăudat la hotel că o să ia multe cecuri de acum înainte.

"Dacă o spunea în casă, era OK. Problema nu e că vorbești, ci că vorbești la hotel ce nu vorbești în casă", îi reproșează Patrick.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si