Close sidebar
Close sidebar

Atac sub centură după eliminarea din "Casa Iubirii". Patrick ripostează dur: "Să o ardem în competiție!"

Gala de duminică de la "Casa Iubirii" a adus o nouă eliminare în rândul băieților. Cine a părăsit îndrăgita emisiune de la Kanal D? După ce a trecut furtuna, s-a ajuns la o situație critică între mai mulți concurenți.

Sorin Negru,

O nouă eliminare din Casa Iubirii, duminică 11 februarie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trei concurenți au ajuns pe podiumul din gala "Casa Iubirii", alături de moderatoarea Andreea Mantea, fiind propuși spre eliminare: Bogdan, Laurențiu și Julia.

Pentru Bogdan și Laurențiu nu a fost o noutate, ei aflându-se și în trecut în situația riscantă de a ieși din emisiune. 

Julia, care vine din sezonul anterior al emisiunii, spune că nu s-a așteptat să ajungă atât de rapid în lista celor propuși spre eliminare.

"La început nu m-am așteptat. Dar după ultima săptămână, da, clar m-am așteptat", spune Julia. Ea crede că dacă ar pleca din emisiune va regreta plecarea ei Larisa și probabil Ștefania.

Julia a scăpat de eliminarea din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Lui Cosmin o să-i pară rău că știe ce-l așteaptă acasă... Poate îl aștept la el acasă. Și lui Patrick, Laurențiu și lui Ștefan poate o să le pară rău", a mai spus Julia.

Patrick a spus că nu este foarte atașat de nimeni din emisiune și nu ar avea nicio problemă dacă va pleca. "Cu siguranță ne vom mai intersecta în viața asta", a spus el.

Cine a plecat din "Casa Iubirii"

În cele din urmă Andreea Mantea a făcut anunțul: Bogdan este cel care părăsește competiția „Casa iubirii”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO. Cosmin a ales între Ștefania și Bianca, dar nu s-a așteptat la o astfel de reacție

Înainte să afle vestea, Bogdan a spus că are un mare regret: că nu i-au fost aduse fete noi în casă, ca să le cunoască și să se poată îndrăgosti.

Ce a declarat Bogdan după ce a aflat că nu mai are cum să cunoască fete noi în Casa Iubirii: „Ce să vă zic, a fost o experiență plăcută, îmi pare rău că n-am putut să interacționez cu nicio fată și să avem ceva”, a declarat Bogdan.

Patrick, după gala de duminică: "O ardem în competiție!"

După gala de duminică, Laurentiu a fost întrebat dacă a vrut să-i manipuleze pe băieți la vot.

"Nu cred că pot să manipulez pe cineva să nu mă voteze", spune Laurențiu.

Patrick spune că toată lumea din online îl critică pentru că a propus-o pe Bianca spre eliminare. "Tot pentru tine am făcut-o că ești un tip OK", i-a spus el lui Laurențiu

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Nu regret că l-am salvat pe Laurențiu. La momentul acela am făcut ce trebuia pentru că nu-l cunoșteau fetele, nici telespectatorii", a precizat Patrick.

"Dar acum nu mai e nimeni de salvat, gata!", s-a enervat Patrick, care consideră că gestul lui Laurențiu este "competițional". "Accept asta, dar atunci o să o ardem în competiție", a insistat Patrick.

A vrut Laurențiu să-i manipuleze pe băieții din Casa Iubirii?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Laurențiu este acuzat de ceilalți băieți din casă că s-ar fi lăudat la hotel că o să ia multe cecuri de acum înainte.

"Dacă o spunea în casă, era OK. Problema nu e că vorbești, ci că vorbești la hotel ce nu vorbești în casă", îi reproșează Patrick.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI