Close sidebar
Close sidebar

Atac sângeros in Germania. Doi morți și 10 răniți în urma impactului

Cel puţin două persoane ucise şi mai multe rănite după ce un vehicul a pătruns într-o zonă pietonală în oraşul Trier din Germania. O persoană a fost arestată, anunţă poliţia.

Georgiana Balaban,

Atac în Germania - azi 1 decembrie 2020. [Sursa foto: twitter ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel puţin două persoane au fost ucise, iar mai multe au fost rănite, joi, de o maşină, într-o zonă pietonală din oraşul german Trier (vest), a anunţat poliţia, relatează Reuters.

”Am arestat o persoană. Un vehicul a fost confiscat. Două persoane au murit, potrivit unor informaţii preliminare. Vă rugăm să continuaţi să evitaţi zona din centru”, a anunţat poliţia pe Twitter.

Citeste si: Mesajul apărut pe conturile de Facebook ale mai multor artiști din România: „Vă rugăm să includeţi în...”

Citeste si: Un tânăr s-a sinucis într-un poligon de trageri din Capitală. Bărbatul a fugit de lângă instructor cu arma în mână

Atac sângeros, de ultim moment în Germania

Ziarul local Trierischer Volksfreund citează martori oculari potrivit cărora un vehicul marca Range Rover, de culoare gri, care conducea cu viteză mare a lovit oameni pe care i-a aruncat în aer.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atac pe o stradă din Germania. [Sursa foto: twitter]

O româncă a surprins imagini imediat după tragedie.

„Mai multe persoane rănite au fost lovite de o mașină în zona pietonală din Trier.

Vă rugăm să evitați zona, poliția este la fața locului împreună cu alte servicii de urgență", a scris pe Twitter poliția din Trier.

Centrul oraşului a fost izolat, iar elicoptere survolau locul respectiv.

Primarul oraşului Trier s-a dus rapid la faţa locului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI