Close sidebar
Close sidebar

Atac terorist la o moschee din Quebec. Sase persoane au murit si alte opt sunt ranit

Sase persoane au fost ucise, iar alte opt au fost ranite intr-un atac armat - catalogat de premierul canadian un ”atentat terorist asupra musulmanilor” - la Marea Moschee din Quebec, duminica seara, dupa rugaciune, a anuntat politia canadiana, relateaza Reuters.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Centrului cultural islamic din Quebec Mohamed Yangui a anuntat anterior ca cinci persoane au fost ucise in atac.

Premierul canadian Justin Trudeau a condamnat luni un ”atentat terorist”, dupa ce doua persoane inarmate au deschis focul asupra unor credinciosi, la sfarsitul rugaciunii, la moscheea din Québec.

Un martor a declarat pentru Reuters ca pana la trei persoane inarmate au deschis focul asupra a aproximativ 40 de credinciosi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politia a mai anuntat ca doi suspecti au fost arestati, insa nu a oferit alte detalii cu privire la acest atac ”terorist”, subliniind ca ancheta abia a inceput.

Fortele de ordine au precizat ca doar doua persoane au fost implicate in atac.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI