Update 17.50: Primarul orasului, Buddy Dyer, a anuntat ca 50 de persoane au murit in urma atacului terorist si 53 au fost ranite, informeaza The Independent. Autoritatile au declarat stare de urgenta in Florida.

Politia a identificat atacatorul ca fiind Omar Mateen, un tanar de 29 de ani din Port St. Lucie. Familia sa provine din Afganistan. Se crede ca el a fost nascut pe teritoriul Statelor Unite.

Acesta a impuscat de politisti.

Update 16.05: Rude s-au adunat la spitale locale, disperate să afle veşti. Un bărbat care a fost în club afirmă că în exteriorul clubului era haos.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

"Erau cadavre peste tot", a declarat Christopher Hansen. "În parcare îi triau- roşu, galben- ca să ştie pe cine ajută mai întâi şi pe cine nu. Le-au dat jos pantalonii, le-au rupt cămăşile, să caute gloanţe. E sânge peste tot", a adăugat el, potrivit news.ro.

Un reprezentant al FBI a declarat ca "atacatorul ar fi avut inclinatii spre ideologia islamista radicala".

Ofiţeri de poliţie au intrat în Clubul Pulse la aproximativ trei ore după atac şi l-au ucis pe atacator, care a luat ostatici, a anunţat Poliţia din Orlando, scrie news.ro.

Este vorba despre un atac terorist, anunţă forţele de ordine, care adaugă că nu ştiu încă dacă este vorba despre un atac terorist intern sau internaţional.

Rude s-au adunat la spitale locale disperate să afle veşti.



Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si