Close sidebar
Close sidebar

Atacuri cu cocktailuri Molotov in Vaslui. Sase tineri au fost reti nuti dupa ce au atacat locuinta unui barbat

Sase tineri din judetul Vaslui au fost retinuti de politisti, dupa ce au aruncat cocktailuri Molotov în locuinta unui barbat cu care unul dintre agresori ar fi avut un conflict într-o discoteca.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, cei sase tineri, cu varste cuprinse între 17 si 21 de ani, au actionat în urma unei întelegeri, dupa ce unul dintre ei ar fi fost batut într-o discoteca din localitatea Pribesti. Astfel, unul dintre tineri a cumparat doi litri de benzina de la o statie de carburant din comuna, apoi s-a dus, împreuna cu prietenii sai, la locuinta barbatului cu care avusese conflictul.

”Cand au ajuns în dreptul unui imobil despre care banuiau ca apartine tanarului pe care intentionau sa se razbune, patru dintre tineri au intrat fara drept în curtea locuintei si au aruncat catre usa si acoperisul imobilului sticle cu benzina si material textil caruia i-au dat foc. În tot acest timp, ceilalti doi tineri au ramas în autovehicul”, a declarat, vineri, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David, potrivit news.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Politistii vasluieni i-au retinut pe cei sase tineri, urmand ca acestia sa fie prezentati Parchetului Judecatoriei Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI