Close sidebar
Close sidebar

Atenție! Acesta este produsul care va dispărea de pe piață în scurt timp

Cel mai mai producător de prezervative din lume, compania Karex Bhd din Malaysia, care produce și pentru Durex, a anunțat că nu a mai făcut nici macar un prezervativ în ultimele doua săptămânii, din cauza crizei provocate de coronavirus.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, guvernul malaysian a impus o carantină severă, care a lăsat cele trei fabrici fară muncitori.

Deja sunt în urmă cu producția a 100 de milioane de prezervative, vândute de branduri cunoscute, dar folosite și în campanii umanitare din întreaga lume.

Citeste si: Coreea de Nord ameninţă să întrerupă dialogul cu SUA în urma unor declaraţii ale lui Pompeo

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Vom vedea o criză a prezervativelor peste tot în lume, lucru care va fi destul de înfricoșător”, spune Goh Miah Kiat, CEO-ul de la Karex.


“Cele mai mari probleme mi le fac pentru programele umanitare din Africa, unde această criză a prezervativelor va dura probabil mai mult”, spune Goh Miah Kiat.

Citeste si: Cazul Caracal: adevărul iese la iveală? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza

Malaysia este tară cea mai afectată de coronavirus din sudestul Asiei, cu peste 2600 de cazuri și 37 de decese (29 martie).

Carantina urmează să fie menținută până cel puțin pe 14 aprilie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI