Pregatita in doar doua minute, contine un cocktail de coloranti si E-uri, iar consumul pe termen lung ar putea favoriza aparitia unor boli precum diabetul sau cancerul la stomac.

Supa la plic are o valoare nutritiva scazuta. Este bogata in sare, potentiatori de aroma, coloranti, aditivi si E-uri.

Citeste si: CFR Calatori are oferte speciale pentru indragostiti pentru 14 februarie! Vezi ce surprize ti-au pregatit!

Pfiuuu! Miroase a ulei rancezit, zici ca e uleiul ala de floricele, cand faci floricele de porumb! Asta e otrava curata!

Gusturile nu se discuta, dar... specialistii avertizeaza ca, pe termen lung, Consumul excesiv de supe instant poate duce la diferite tipuri de cancer la stomac sau la colon, hipertensiune arteriala sau diabet.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trebuie sa vedem cate E-uri contine acel produs si niciodata nu trebuie sa consumam sau foarte rar trebuie sa consumam produse cu mai mult de 3 E-uri, cantitatea de sare, de grasimi, cantitatea de carbohidrati!

Citeste si: Trei adolescenţi, cercetaţi de poliţiştii din Capitală după ce i-au furat unui coleg de clasă cheile de la apartament, din care au sustras apoi 47.000 de lei

In ultimii ani, supa instant a devenit foarte populara in preferintele noastre. Este o metoda ieftina si calda pentru o masa rapida. Parerile sunt, insa, impartire atunci cand vine vorba despre acest aliment procesat.

Ca sa intelegeti mai bine, taiteii din supele instant raman nedigerati in stomac chiar si pentru 2 ore. Este foarte mult in comparatie cu timpul necesar de digestie pentru taiteii pregatiti acasa.

Organismul devine supraincarcat si, de aici, senzatia de balonare.

Citeste si: Situatie halucinanta intr-o comuna din judetul Arges. Oamenii sunt nevoiți să facă echilibristică în timp ce își duc morții la groapă!

In general, majoritatea alimentelor procesate, precum si aceasta supa- contin un derivat din petrol, folosit in componenta parfumurilor, produselor de machiaj sau a lacurilor de mobilier.

Evident, consumat chiar si in cantitati mici, poate provoca reactii de greata si varsaturi sau senzatia de asfixiere.

Specialistii ne recomanda sa consumam o salata din legume verzi cu peste sau carne de vita sau de pui. Si, mai ales, sa alegem mereu mancare nu pentru gust, ci pentru nutrientii pe care ii ofera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si