Atentie ce le puneti copiiilor in farfurie si chiar si dumneavoastra! Alimentele astea consumate de romani sunt TOXICE!
Supa la plic, desi pare o metoda la indemana oricarui, poate fi otrava, avertizeaza medicii!
Pregatita in doar doua minute, contine un cocktail de coloranti si E-uri, iar consumul pe termen lung ar putea favoriza aparitia unor boli precum diabetul sau cancerul la stomac.
Supa la plic are o valoare nutritiva scazuta. Este bogata in sare, potentiatori de aroma, coloranti, aditivi si E-uri.
Citeste si: CFR Calatori are oferte speciale pentru indragostiti pentru 14 februarie! Vezi ce surprize ti-au pregatit!
Gusturile nu se discuta, dar... specialistii avertizeaza ca, pe termen lung, Consumul excesiv de supe instant poate duce la diferite tipuri de cancer la stomac sau la colon, hipertensiune arteriala sau diabet.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Trebuie sa vedem cate E-uri contine acel produs si niciodata nu trebuie sa consumam sau foarte rar trebuie sa consumam produse cu mai mult de 3 E-uri, cantitatea de sare, de grasimi, cantitatea de carbohidrati!
Citeste si: Trei adolescenţi, cercetaţi de poliţiştii din Capitală după ce i-au furat unui coleg de clasă cheile de la apartament, din care au sustras apoi 47.000 de lei
In ultimii ani, supa instant a devenit foarte populara in preferintele noastre. Este o metoda ieftina si calda pentru o masa rapida. Parerile sunt, insa, impartire atunci cand vine vorba despre acest aliment procesat.
Ca sa intelegeti mai bine, taiteii din supele instant raman nedigerati in stomac chiar si pentru 2 ore. Este foarte mult in comparatie cu timpul necesar de digestie pentru taiteii pregatiti acasa.
Organismul devine supraincarcat si, de aici, senzatia de balonare.
In general, majoritatea alimentelor procesate, precum si aceasta supa- contin un derivat din petrol, folosit in componenta parfumurilor, produselor de machiaj sau a lacurilor de mobilier.
Evident, consumat chiar si in cantitati mici, poate provoca reactii de greata si varsaturi sau senzatia de asfixiere.
Specialistii ne recomanda sa consumam o salata din legume verzi cu peste sau carne de vita sau de pui. Si, mai ales, sa alegem mereu mancare nu pentru gust, ci pentru nutrientii pe care ii ofera.