Close sidebar
Close sidebar

Atentie, imagini care va pot afecta emotional! Scene de groaza azi, in fata DNA! Un barbat si-a batut un cui in cap! Trecatorii au fost speriati!

Scene de groaza azi in fata sediului DNA. Un barbat, cu mai multe hartii in maini, a venit sa protesteze. Nu mesajele lui au fost insa cele care i-au ingrozit pe trecatori!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul avea batut, in mijlocul fruntii, un ditamai cuiul! Cu toate acestea, era calm, parea ca se simte bine si spunea ca nu este singurul cui pe care il are in cap. Imediat, un politist aflat in zona, socat si el de imaginea barbatului, a venit sa vada despre ce e vorba.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Nu a stiut ce sa faca asa ca si-a sunat superiorii explicandu-le ca are in fata un barbat cu un cui in cap! Barbatul pare a avea in jur de 40 de ani, iar pe una din hartiile pe care le tine in mana, da

si explicatii: “Mi-am batut un cui de 3 cm in zona frontala”.

Intrebat de ce se afla in fata DNA, barbatul ne-a explicat ca e suparat ca de ani de zile depune memorii care nu sunt luate in seama. A fost singura lui declaratie logica, pentru ca apoi, intr-o avalansa, a inceput sa ne ofere informatii halucinante: “Am un microcip in cap, bagat la Spitalul Socola pe 21 noiembrie 2014.

Cu ajutorul ei sunt radiat mereu! Am si camera video in ochi…”, ne-a povestit el, in timp ce-si intindea hartiile pe o masina.

Era clar ca avem in fata o persoana cu probleme psihice. Este motivul pentru care nu i-am dezvaluit identitatea, dar imaginile oferite de el oamenilor de pe strada au fost socante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI