Au apărut primele imagini de la atacul din Timișoara unde fiul lui Sile Cămătaru ar fi înjunghiat un tânăr în fața unui club din oraș. Scandalul ar fi pornit după ce victima ar fi agresat-o pe iubita fiului cunoscutului interlop, patroana localului unde a avut loc bătaia sângeroasă. Fiul lui Sile Cămătaru este căutat acum de polițiști în întreaga țară.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Incidentul s-a produs în fața unui club din Timișoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un tânăr de 30 de ani care consumase alcool a vrut să intre în local, iar mai mulți indivizi și administratora, care este iubita fiului lui Sile Cămătaru, au încercat să îl împiedice.

Citeste si: VIDEO| SCANDAL în club! Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de polițiști! A înjunghiat un tânăr!

Citeste si: Povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori de interlopul Fane Căpăţână! Laurenţiu Lică a supravieţuit miraculos: „S-a rupt sabia în mine, sunt puternic!”

Femeia l-a rugat să iasă din incintă, însă acesta a luat-o în brațe și a căzut cu ea la pământ, apoi i-a dat o palmă. În altercație au intervenit și alți bărbați care se aflau la acea oră în club.

Tânărul agresiv a fost scos în cele din urmă din local, iar fiul lui Sile Cămătaru l-a înjunghiat și apoi a dispărut.

Bărbatul înjunghiat s-a urcat într-un taxi și a plecat, dar i s-a făcut rău și a sunat la numărul de urgență 112. A fost preluat de un echipaj SMURD și transferat la Spitalul Municipal din Timișoara. Din fericire pentru el, a fost vorba doar despre o rană superficială. A fost cusut de medici și ulterior i s-a dat voie să meargă acasă.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul în care a fost implicat fiul lui Sile Cămătaru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si