Close sidebar
Close sidebar

Atentie, soferi! Dispare parcarea de pe prima banda. Zeci de conducatori auto au fost deja avertizati

Soferii nu vor mai avea voie sa isi parcheze masinile de prima banda, dupa ce aceasta a devenit o uriasa “parcare”. Aceasta problema este des intalnita in Capitala.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Spre exemplu, locuitorii din cartierul Pantelimon se confrunta cu lipsa locurilor de parcare. Sunt peste 100.000 de masini si doar 25.000 de locuri de parcare. Cei care nu gasesc loc isi parcheaza masinile pe prima banda, blocand aceasta banda de mers.

Cei care si-au lasat masinile pe soseaua Pantelimon au intrat deja in vizorul Politiei Locale, primind avertizari, noteaza Digi24.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

„Conducatorii auto sunt avertizati sa nu mai opreasca in zona indicatoarelor de oprire interzisa sau stationare interzisa.

Vorbim de soseaua Pantelimon, o sosea mare a Capitalei, care are trei benzi si care in anumite momente ale saptamanii se ajunge sa se circule acolo doar pe o singura banda”, Razvan Popa, purtator de cuvant la Politia Locala a Municipiului Bucuresti.

 

In urmatoarea saptamana, cei care nu respecta regulile vor fi sanctionati contraventional.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI