Alarma a fost dată în jurul orei 14.00, când din senin zidul de beton înalt de aproape trei metri s-a prăbușit peste mașinile parcate.

Citește și: VIDEO Mai multe mașini, zdrobite după ce un zid al Conacului Dudești din Capitală s-a prăbușit. Cel puțin 9 vehicule sunt grav avariate

Opt autoturisme au fost grav avariate, dar din fericire nicio persoană nu a fost rănită. S-au înregistrat doar pagube materiale, iar oamenii sunt îngroziți la gândul că nimeni nu-i va despăgubi.

"În afară de plafon și portbagaj, mie mi se pare fabulos că a scăpat așa, având în vedere ce e în spate", spune proprietara unei mașini.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Nu am nici cea mai vagă idee cât va costa. Sper să primim niște despăgubiri că până la urmă n-am dărâmat eu zidul", spune altă șoferiță.

Această doamnă a venit din Spania în vacanță pentru câteva zile și nu și-ar fi imaginat niciodată că poate să pățească așa ceva:

"Se vor constitui parte civilă contra cui? Mă întreb eu, că aici e marea întrebare: pe cine dăm dăm în judecată, că vom da în judecată, dar pe cine?", spune ea.

Zid prăbușit peste mașini[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

"Noi suntem veniți în vizită din Spania, am scos mașina, aș vrea să cred că e intactă. La prima vedere, pare intactă, e plină de praf, sperăm să nu aibă zgârieturi, sub resturile de praf și de pietricele", spune ea.

Zidul care s a prăbușit este catalogat drept monument istoric, datează din anul  1759 și face parte din conacul Dudești Cioplea.

Terenul pe care se aflau mașinile este și el unul privat, transformat în parcare, iar proprietarul ar fi încercat să securizeze zidul cu un gard de sârmă.

Autoritățile urmează să stabilească cine se face vinovat pentru incident și cum vor fi despăgubiți oamenii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si