Close sidebar
Close sidebar

Au ajuns la crima din cauza unui pachet de tigari. Orbit de furie, un barbat si-a injunghiat fratele pe care il banuia ca i-ar fi furat tigarile

Un barbat din localitatea Blagesti si-a ucis fratele pentru un pachet de tigari. Cei doi barbate, in varsta de 44, respective 47 de ani, muncisera cu ziua, iar din banii castigati si-au cumparat o sticla de vin si doua pachete de tigari.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajunsi acasa, au descoperit ca un pachet de tigari disparuse si s-au luat la bataie. La un moment dat, situatia a degenerat, iar bãrbatul de 47 de ani a pus mâna pe cutit si l-a înfipt direct în abdomenului fratelui sãu.

Si-a dat repede seama de ceea ce a fãcut si a sunat la ambulantã. Din pãcate, medicii au ajuns cu greu la victimã din cauza drumului. Au preluat pacientul constient, dar, pe drum, acesta a intrat în stop cardio-respirator si a decedat, potrivit vremeanoua.ro.

Martor la odioasa crima a fost un alt frate al celor doi, un barbat in varsta de 48 de ani.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autorul crimei a fost retinut pentru 24 de ore si urmeazã sã fie prezentat în fata unui judecãtor cu propunere de arestare preventivã”, spun surse din anchetã.

“Locuiau toti trei într-o camerã, fiecare pe câte un pat. Sunt oameni necãjiti care-si duc traiul de pe o zi pe alta. Pãcat cã s-a ajuns la crimã de la o prostie. Dintre cei trei frati, doar cel care a murit era sãnãtos, ceilalti doi sunt persoane cu handicap.

Joi, cei doi au dat zãpada la o persoanã de aici din Blãgesti si au primit, în schimbul muncii lor, 50 de lei bãtuti. S-au luat la ceartã pentru cã nu stiau cum sã îsi împartã banii. Unul voia mai multe tigãri, celãlalt mai multi bani. Din pãcate, s-a ajuns la crimã si totul s-a petrecut atât de repede încât fratele cel mai mare nu a putut decât sã priveascã si nu a avut timp sã reactioneze”, spun sãtenii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI