Cand  Erika Karner a început reparaţia casei sale, in urma cu un an, nu s-a gandit nicio clipa ca acest lucru va deveni cunoscut la nivel international. Ea a angajat cativa muncitori care au facut o descoperire incredibila. Un sicriu metalic, cu un geam, in interiorul caruia se vedea trupul unei fetite care tinea in mana o floare. Cadavrul era foarte bine conservat, lucru care a uimit pe toata lumea.
Erika  a simtit ca are o responsabilitate pentru aceasta descoperire si a inceput sa faca cercetari in legatura cu identitatea fetitei.

Dupa un an de cautari, s-a descoperit faptul ca fetita cu parul blond si rochita alba, care tinea in mana in tradafir era  Edith Howard Cook, care murise la 13 octombrie 1876, la nici 3 ani impliniti. O presupusa cauza a mortii ar fi fost o maladie infectioasa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cadavrul fetitei s-a pastrat relativ bine. Parul ei blond era decorat cu flori de levantica, iar pe laturile sicriului era presarat eucalipt. Se presupune ca, inainte de inhumare, trupul fetitei a fost imbalsamat, ceea ce ar insemna ca fetita ar fi apartinut unei familii instarite. Dupa stabilirea identitatii, sicriul a fost inmormantat intr-un cimitir din San Francisco.

In secolul al XIX-lea pe acel loc se afla un cimitir care adapostea 180.000 de trupuri, iar in anii 20 din cauza unui proiect rezidential, locurile de veci au fost relocate. Cel mai probabil, micutul sarcofag a fost lasat in urma, potrivit Daily Mail. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si