Tim Sunderland, un englez în vârstă de 35 de ani, şi logodnica lui, Sally Biddall, în vârstă de 33 de ani, au hotărât să renunțe la apartamentul lor din Fulham, Londra, şi s-au mutat în sudul Spaniei.

Citește și: El este Uriaș, câinele care cântărește 126 de kilograme! Patrupedul mănâncă zilnic două kilograme de hrană

Fiind nemulţumiţi de "vremea mohorâtă" din Marea Britanie, dar şi de costurile mari şi condiţiile de trai din țara lor natală, și-au asumat să ia decizia majoră a fost un eveniment izolat.

Ceea ce i-a determinat să lase Londra în trecut a fost faptul că, pe strada lor, o persoană a fost înjunghiată.

Cei doi îndrăgostiți nu regretă că s-au mutat în Spania

Toate s-au aranjat de la sine, iar mutarea s-a realizat fără probleme într-un interval foarte scurt. Tim, care conducea o firmă de brokeraj, a devenit astfel un nomad digital. Noul său stil de viață îi oferă libertatea de a călători în funcție de dorințe, cu o singură condiție: accesul la internet. Astfel, întregul său "birou" încap într-un laptop, pe care îl poate folosi chiar și de pe plajă sau de pe o terasă de pe malul mării. Programul de lucru este flexibil, iar tânărul povestește că acum poate savura cele mai prețioase resurse: timpul și fericirea.

În comparație cu costurile ridicate din țara natală, cei doi afirmă că Spania le-a oferit oportunități enorme de economisire. Acum, au reușit să reducă cheltuielile cu 1.000

de euro pe lună.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Alba, o fetiță româncă uimește Irlanda. La doar 4 ani și-a îndeplinit visul de a juca într-un film

"Nu avem absolut niciun regret",  susțin cei doi englezi. 

"Nu se simte de parcă am fi într-o vacanţă. De luni până vineri, ne ocupăm de afacerea noastră şi suntem extrem de concentraţi pe succesul acesteia", au mai adăugat Tim și Sally.

Cuplul economisește mai mulți bani de când s-a mutat în Spania

"A devenit necesar să ne preocupăm de sănătatea noastră mintală, iar traiul la soare, aproape de plajă ne ajută să ţinem stresul sub control", povestesc tinerii englezi.  "Rareori auzi aici sirene. Cred că s-a întâmplat de vreo două ori în trei luni, de când suntem aici. Acasă, înainte să plecăm, un copil a fost înjunghiat chiar pe strada noastră. Am văzut petele de sânge de pe asfalt şi ne-am zis: Dumnezeule, trebuie să plecăm imediat", povestesc cei doi logodnici.

Citește și: Un călugăr budist, în lacrimi în fața icoanei Maicii Domnului dintr-o biserică din România. „Emană o energie divină”

"Aici totul este mai ieftin. Mâncarea şi băutura sunt, evident, mult mai accesibile la preţ. Ieri am ieşit amândoi în oraş cu doar 4,65 euro", susține cuplul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Tim este proprietarul unui apartament în Fulham, iar în cazul în care ar fi închiriat un apartament l-ar fi costat cel puţin 2.300 de lire sterline pe lună. Acum, de când s-a mutat în Spania, britanicul plătește pentru închirierea apartamentului în care locuiește aproximativ 1.700 de euro pe lună.

Citește și: EXCLUSIV: Olimpicul care a fost invitat la Ambasada Statelor Unite pentru o dezbatere/ Robert Grigore: ”Școala este mai mult un joc de memorie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si