Close sidebar
Close sidebar

Au disparut ghivecele cu plante exotice de la mormantul Ilenei Ciuculete!

La mormantul Ilenei Ciuculete s-au facut niste “modificari”! Daca la parastasul de 40 de zile sotul ei, Cornel Gales, a adus multe buchete de flori, dar si doua ghivece imense, acum acestea din urma au disparut.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mormantul Ilenei Ciuculete e la fel de aranjat, curatat si plin de flori colorate, asa cum a fost de cand indragita cantareata a fost inmormantata, semn ca sotul ei, Cornel Gales, s-a tinut de promisiune si a mers des la locul ei de veci sa-i puna buchete si sa-I aprinda lumanari. Totusi, ghivecele cu plante imense (yucca) pe care le asezase langa bust, au disparut. Nu a lasat insa locul gol, ci a plantat doi braduti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Locul de veci al artistei e plin de flori, dar si de lumanari care ard incontinuu. Angajatii din Cimitirul Straulesti 2 sustin ca mormantul Ilenei e admirat de mai toata lumea. In plus, acestia au confirmat ca inca mai sunt admiratori, prieteni care vin sa-i aprinda o lumanare sau sa-i puna o floare.

“Cornel Gales vine des la mormant, mereu aduce flori multe, lumanari, petrece destul timp langa cruce. Mormantul Ilenei e admirat de oamenii care vin in cimitir, toti se minuneaza cate flori are si ce bust, si, mai nou, ce braduti”, sustin angajatii din cimitir.

Vezi mai jos imagini de la parastasul Ilenei Ciuculete. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI