Excursioniști montani din SUA au găsit rămășițe umane în apropierea zonei în care actorul britanic Julian Sands a dispărut în urmă cu aproape șase luni.

Citește și: Un actor celebru a fost dat dispărut. Oamenii legii au început căutările

Identificarea urmează să fie finalizată săptămâna viitoare, a declarat sâmbătă departamentul șerifului comitatului San Bernardino din sudul Californiei, potrivit BBC News.

Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timpul unei drumeții în Munții San Gabriel, la nord de Los Angeles.

Sands este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul câștigător de Oscar "A Room With A View" și dramele TV 24 și Smallville.

Printre alte filme cunoscute în care a jucat Julian Sands ale sale se numără "The Girl with the Dragon Tattoo" din 2011, în care a apărut alături de Daniel Craig, precum și "Ocean's Thirteen" și "Soți și amanți".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum a dispărut Julian Sands

Pe 13 ianuarie 2023, la doar o săptămână după ce a împlinit 65 de ani, Sands, un alpinist dedicat, a dispărut în timp ce făcea drumeții în Mount Baldy, California. Este vorba de Munții San Gabriel, la nord-est de Los Angeles.

Ancheta a fost împiedicată de furtuni puternice care au avut loc la scurt timp după ce Sands a dispărut.

Mașina lui a fost localizată pe 18 ianuarie.

Pe data de 19 ianuarie, cei trei copii adulți ai săi s-au alăturat operațiunii de căutare a tatălui lor, unul dintre ei, Henry, fiind un alpinist cu experiență. El a reluat traseul pe care se crede că l-ar fi parcurs tatăl său.

Potrivit rapoartelor, telefonul mobil al lui Julian Sands a fost localizat ultima dată pe 15 ianuarie, după care ar fi rămas fără baterie.

Rapoartele montane arată că au existat „dovezi de avalanșă” în regiune. Un reprezentant al Departamentului Șerifului din județul San Bernardino a confirmat: „Căutarea aeriană este reluată, dar încă nu am putut relua căutarea la sol din cauza condițiilor de gheață și a amenințării cu avalanșe.”

Pe 24 iunie 2023, rămășițele umane au fost găsite de drumeți în zona în care Julian Sands dispăruse. Rămășițele nu au fost încă identificate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia sa a lansat prima declarație de la dispariție, spunând: „Continuăm să-l ținem pe Julian în inimile noastre cu amintiri strălucitoare despre el, ca tată minunat, soț, explorator, iubitor al lumii naturale și al artelor și ca pe un om original și deschis celorlalți".

„Drumeții civili au contactat stația șerifului Fontana după ce au descoperit rămășițe umane în zona sălbatică din Mt Baldy”, a transmis departamentul șerifului. Declarația nu a oferit alte detalii.

Familia lui Sands a emis o declarație la începutul acestei săptămâni în care își exprimă recunoștința „față de echipele de căutare și coordonatorii care au lucrat neobosit pentru a-l găsi pe Julian”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si