Close sidebar
Close sidebar

Au inceput incidentele in Rusia, inaintea Campionatului Mondial! Un englez si un francez au fost batuti crunt!

Cupa Mondiala debuteaza astazi in Rusia, cu partida dintre tara gazda si Arabia Saudita, dar conflictele dintre suporteri au aparut deja.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Suporterul englez a fost jefuit şi bătut în Moscova, unde a fost atacat de cinci localnici în timp ce consuma băuturi alcoolice, în cursul zilei de luni. Aflat sub influenţa alcoolului, englezul nu a fost în stare să le comunice poliţiştilor care au investigat accidentul nici măcar numele său, infromează Digi Sport. Fanul englez a fost forţat de huliganii ruşi să scoată bani de la un bancomat, fără să ştie de ce sumă a fost jefuit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Şi un fan francez homosexual şi prietenul său au fost bătuţi de doi bărbaţi sâmbătă, la Sankt Petersburg. Suporterul francez a suferit leziuni ale capului, creierului şi o fractură a maxilarului. Cei doi atacatori au fost identificaţi: Ismet Gaidarov, 25 de ani, şi Rasul Magomedov, 24, ambii din Daghestan, o republică autonomă musulmană din zona Caucazului, mai precizează sursa citată.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI